دانلود پاورپوینت جنبه های فیزیکی و شیمیائی آب آشامیدنی «گوارائی آب»

دسته بندي : فنی مهندسی » محیط زیست
دانلود پاورپوینت جنبه های فیزیکی و شیمیائی آب آشامیدنی  «گوارائی آب»
تعداد اسلاید : 58
 
قسمتی از متن اسلاید ها :
 

کدورت

کدورت یک ویژگی فیزیکی و بیانگر توانایی آب در عبور نور است.

ذرات زنده و غیر زنده موجود در آب با قطر متوسط بیشتر از یک میلی میکرون قادر به جذب و یا انکسار نور در آب بوده و عامل ایجاد کدورت به شمار می روند.

در میان عامل های مشخص کننده آب، کدورت از جایگاه ویژه ای برخوردار است

مقبولیت عمومی کدورت (زیبا شناختی) در کنار اثر گذاری عامل های مسبب آن باعـث شـده تـا نـه تنهـا محـور و اساس عملکرد فرآیندهای متعارف تصفیه آب بر عامل های ایجاد کننده کدورت بنا نهاده شود.

اصول طراحی تصفیه خانه ها نیز بر پایه زدایش کدورت استواراست.

هر یک از ذرات موجود در آب بر حسب شکل اندازه و تراکم آن ها در آب، با جذب و یـا پراکنده ساختن بخشی از نور تابیده شده به آن، میزان نور عبور کرده را تقلیل می دهند.

هر چـه شـدت نـور عبـور کرده بیشتر باشد، ظاهر آب شفاف تر و زلال تر به نظر می آید.

هر چه میزان و تراکم عامل های خارجی، اعم از زنده و غیر زنده در آب فزون تر باشد میزان نور جذب با منحرف شده بیشتر و در نتیجه کدورت آن بیشتر است.  
دسته بندی: فنی مهندسی » محیط زیست

تعداد مشاهده: 215 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.ppt

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 58

حجم فایل:1,175 کیلوبایت

 قیمت: 5,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل